Demonstraties Je moet het zien om te geloven

Een demonstratie Rope Skipping is een prachtige beleving en alleen het zien van een show is al een ervaring op zich. Hoge sprongen in combinatie met bijpassende muziek waarbij je niet gebonden bent aan regels, snelheid of zwaartekracht. Alles is in een woord samen te vatten: 'Energie!'

- Je moet het zien om te geloven -

Jumping Spirit maakt deze ervaring mogelijk door het geven van solo demonstraties. Een demonstratie duurt tussen de 2 en 5 minuten en kan in verschillende stijlen gesprongen worden. Zo doen we bijvoorbeeld tijdens een 'Sportman/vrouw verkiezing' een korte demonstratie tussen de uitreikingen door om het publiek warm te houden en springen we een openingsact van 5 minuten met blacklight tijdens het jubileum van de CALO Zwolle. Voor elke gelegenheid kijken wij opnieuw naar elke demonstratie en passen hem aan wanneer dit nodig is.

Wat kan ik zoal voor shows verwachten

Omdat het springen van een solo demonstratie erg veel energie kost, kunnen we alleen shows bieden die kort maar erg krachtig zijn (maximaal 5 minuten per demo). Elke demonstratie heeft andere muziek of touwen. Zo maken we gebruiken van bijvoorbeeld plastic of beaded ropes, ropes die licht geven in blacklight, ropes met LED en touwen met vuur!

Verder is het niet uit te leggen hoe een Rope Skipping demonstratie er uit ziet. Hieronder een filmpje van een trainingssessie van een van de shows.

Referenties: waar waren we te zien?

Hieronder een aantal evenementen waar we onze demonstraties gesprongen hebben:

  • Televisieprogramma's ZappLive en ZappSport.
  • Verschillende demonstraties voor het TV programma Operatie NL Fit van de AVRO.
  • Circus Zanzara. Een circus dat elk jaar meer dan 4000 bezoekers trekt in Amsterdam.
  • ABN AMRO personeelsfeest. Samen met DJ Dennis van der Geest en voetbal jongleur¬†Eric Borgman.
  • Verschillende Sportman, sportvrouw of sportploeg.

Ik wil graag een show met touwtjespringen!

Zorg er dan voor dat je zo snel mogelijk contact met ons opneemt!