Nieuws

Zapp Sport: The battle tussen jongens en meisjes

Categorie: Algemeen 

Afgelopen donderdag zijn er opnames geweest voor Zapp Sport The Battle met als onderdeel Rope Skipping! Carola Durlacher vertegenwoordigde samen met Vivienne van den Assum het damesteam en Sebastien Hoek met Ron Boszhard de heren. De aflevering is te zien op zaterdag 30 maart om 8:55.


Bekijk hier de hele uitzending

The Battle van ZappSport is een erg leuk programma van de Tros waarbij een meisjes en jongens team het tegen elkaar opnemen met een voor hun nog onbekende sport.  Deze keer was Rope Skipping aan de beurt. Nog specifieker: Double Dutch.

De opdracht was om binnen 3 minuten zo veel mogelijk sprongen te maken in Double Dutch waarbij er maximaal 30 sprongen per persoon per beurt gesprongen mag worden. Sebastien mocht als expert de jongens een uur lang trainen en begeleiden. Na dit uur werd de klas erbij geroepen en moesten de beide teams de finale springen.

Ik kan verklappen dat de zowel de meisjes als de jongens ontzettend goed gesprongen hebben, maar wie o wie hebben er gewonen?!? Kijken over ongeveer drie weken naar ZappSport op Nederland 3.