Wie zijn Peter en Sebastien Hoek Al ruim 13 bekend binnen rope skippend Nederland

Een frisse start: hetzelfde doel, een andere insteek. Zo zijn Peter en Sebastien Hoek in 2010 begonnen met Jumping Spirit. We zien het liefst een Nederlandse delegatie rope skippers op NOS Sport rond 20:00.

Dit is natuurlijk een onrealistisch doel, althans voor komende jaren. Het is nog een jonge sport in Nederland en daarom onbekend bij vele. Iedereen kent touwtjespringen, weinig kennen Rope Skipping. Daarom geven wij door heel Nederland demonstraties en workshops touwtjespringen voor scholen, verengingen en bedrijven. Je zult al snel merken dat het eigenlijk geen touwtjespringen is...

" Waar touwtjespringen stopt, gaat Rope Skipping verder! "

Peter in het kort

Sinds 2000 druk op de achtergrond bezig in rope skippend Nederland. Hij was een van de oprichters van de Nederlandse bond (NRSO) en altijd bezig geweest met de administratie en communicatie. Zodoende is hij nu  ook ons communicatie punt binnen Jumping Spirit. Maar het blijft niet alleen bij mailen en bellen, hij is zelf ook een active springer! Peter geeft zelf de hele week door veel workshops aan alle leeftijden. Met jaren lange ervaring als rijinstructeur en workshopleider, is de kans groot dat je hem terug zult zien in de gymzaal.
Persoonlijk contact met peter? peter@jumpingspirit.com

Sebastien in het kort

Nederlands kampioen Rope Skipping bij de mannen, zo mag Sebastien zich sinds 2006 noemen. Hij is ook een van de skippers die in 2014 naar Hong Kong gaat voor de wereld kampioenschappen. Vooral bij demonstratie laat hij zijn kunsten zien, maar ook bij workshops en evenementen kom je hem tegen. Ervaren met lesgeven voor jong en oud dankzij de behaalde trainers opleiding van de KNGU en zijn werkzaamheden bij een turnvereniging. En als er plannen zijn voor projecten van een half jaar of langer is Sebastien de aangewezen persoon.
Persoonlijk contact met Sebastien? sebastien@jumpingspirit.com

Sebastien HoekPeter Hoek